Beyoğlu’nda Festival Coşkusu, “Beyoğlu Gastronomi Festivali” ile devam ediyor
Beyoğlu Belediyesi’nin düzenlediği Beyoğlu Gastronomi Festivali kapsamında Türk ve dünya mutfağından farklı lezzetler 23-25 Mayıs tarihleri arasında Taksim Meydanı’ndaki etkinlik alanında olacak.
Açılış etkinliğinde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Sahrap Soysal birlikte yemek yaparak sohbet edecekler. Endonezya ve Kore gibi farklı ülke mutfaklarının yer alacağı festival kapsamında Ömür Akkor, Çiğdem Seferoğlu, Fikret Özdemir, Hakan Doğan, Deniz Orhun, Şenol Özbay, Rafet İnce, Mehmet Yalçınkaya, Elif Korkmazel, Esat Özata, Serkan Bozkurt ve Murat Aslan gibi pek çok değerli şef bir arada olacak. Gündüz saatlerinde Beyoğlu Gastronomi Festivali’nin olacağı Taksim Meydanı akşam saatlerinde “Kültürlerarası Sanat Diyaloğu” etkinliklerine yerini bırakacak. 23-25 Mayıs’ta düzenlenecek Kültürlerarası Sanat Diyaloğu kapsamında Brezilya, Bosna Hersek, Tunus ve Malta gibi farklı ülkelerin etkinlikleri sahnede olacak.
Birbirinden renkli ve lezzetli görüntülere sahne olacak Beyoğlu Gastronomi Festivali’nde siz değerli basın mensubunu da aramızda görmekten memnuniyet duyarız.
PROGRAM:
Tarih : 23 Mayıs 2017, Salı
Saat : 11:00 Açılış Konuşması ve Etkinlikler
Yer : Taksim Meydanı Etkinlik Alanı /